NOU! E-FACTURA de la 1 iulie 2022!

Cele mai frecvente 50 de dificultati intalnite in practica de contabili!
Iata ce solutii ofera expertii!

Parcurgeti chiar acum lucrarea
E-Factura in 50 de intrebari si raspunsuri!

Stimate coleg contabil,

Facturarea electronica, obligatorie de la 1 iulie 2022 pentru anumite tranzactii, a generat in practica probleme greu de anticipat. Firmele s-au confruntat brusc cu o schimbare radicala a modului lor de lucru, ceea ce a generat instantaneu o multime de situatii foarte dificil de gestionat.

Ca urmare, intrebarile au inceput sa curga.

Multe dintre aceste intrebari sunt foarte specifice, de genul:„Oare societatea mea, cu codul CAEN X, care comercializeaza produsele Y catre clientii Z, trebuie sa emita facturi electronice incepand cu 1 iulie?”. Altele sunt insa intrebari care puncteaza excelent probleme de interes general, la care nu v-ati fi gandit (gasiti mai jos cateva exemple).

Iar vestea buna este ca toate aceste intrebari, de fapt cele mai reprezentative 50 dintre ele, sunt rezolvate cu profesionalism intr-o lucrare de ultima ora si a carei utilitate in contextul actual este mai mult decat evidenta:
E-Factura in 50 de intrebari si raspunsuri!

Lucrarea explica excelent prevederile O.U.G. nr. 130/2021, ale Ordinului ANAF nr. 12/2022 si ale Legii nr. 139/2022 si ofera solutii sigure pentru situatiile controversate pe care simpla lectura a acestor acte normative nu reuseste sa le limpezeasca.

IMPORTANT!
Puteti avea acces imediat la continutul lucrarii E-Factura in 50 de intrebari si raspunsuri, pe platforma www.rsonline.ro! E suficient sa completati cu datele dvs. formularul de comanda si sa achitati pretul de 140 lei + 5% TVA. Veti primi rapid pe e-mail username-ul si parola pentru acces permanent, 24 de ore din 24, la continutul lucrarii.

Exemple de probleme solutionate in lucrare!

1. Ce inseamna exact tranzactii B2G?

2. Tranzactiile cu societati la care statul este actionar majoritar sunt tranzactii B2G?

3. Odata inregistrati in registrul RO e-Factura, avem obligatia ca toate facturile emise de noi sa fie electronice sau doar cele in relatia B2G?

4. Facturile catre institutii publice, dar care nu implica produse cu risc fiscal, trebuie emise electronic?

5. Parohiile sunt considerate autoritati contractante? Exista pentru ele obligativitatea trimiterii facturilor electronice?

6. Oferim servicii de protectia datelor cu caracter personal catre spitale si primarii din tara. Trebuie sa emitem facturi electronice?

7. Un service auto repara masini pentru diferiti clienti, printre care sunt si primarii, scoli si politie. Pentru aceste institutii este obligatorie transmiterea facturii de reparatii prin sistemul RO e-Factura? Dar in cazul in care este o dauna si contravaloarea reparatiei este decontata de catre o societate de asigurari?

8. Avem parteneri de afaceri in Romania, in tari UE si NON UE. Suntem obligati sa facturam prin e-factura incepand cu 1 iulie 2022?

9. In ce conditii facturarea electronica B2B ramane optionala? Daca firma nu factureaza deloc catre institutii publice, are totusi vreo obligatie sa utilizeze sistemul RO e-Factura?

10. Se factureaza electronic doar produsele cu risc fiscal ridicat sau si prestarile de servicii?

11. In ce conditii trebuie transmise electronic si facturile emise catre persoanele fizice?

12. De cand va deveni obligatoriu sistemul e-factura pentru toti contribuabilii?

Etc.

Sunt spete selectate de serviciul de consultanta al Grupului Rentrop & Straton care a primit zilele acestea sute de intrebari din partea contabililor, privind situatii concrete care apar in contextul creat de introducerea sistemului RO e-Factura.

Simpla parcurgere a celor 50 de spete rezolvate dovedeste cat de complexe sunt lucrurile in realitate si cate chestiuni de detaliu pot aparea. Dar dvs. puteti gestiona aceste schimbari fara stres. Consultati lucrarea
E-Factura in 50 de intrebari si raspunsuri si veti fi mai linistit, avand la indemana solutiile unor specialisti de top. Si totodata veti beneficia de garantia ca in relatia cu ANAF procedati corect.Colectia de spete rezolvate pe care v-o punem
la dispozitie chiar va este extraordinar de utila!

Profitati!
Dati click acum pe butonul de comanda de mai jos, completati formularul cu datele dvs., achitati suma de 140 lei + 5% TVA si primiti in cel mai scurt timp username-ul si parola de acces la continutul lucrarii!


Produsul pe scurt:
 
Titlu: E-Factura in 50 de intrebari si raspunsuri
Autor: Colectiv autori Rentrop&Straton
Format: online (platforma rsonline.ro)
Pret: 140 lei + 5% TVA (147 lei)
Modalitati de plata: OP / card 
Mod de comanda: prin intermediul formularului de mai jos


Asteptam cu placere comanda dvs.!
Cu deosebita consideratie,

Codruta Tomsa
Manager de produs
Departamentul Fiscalitate
Rentrop & Straton

GARANTIE 100%
Nu este nicio problema daca va razganditi asupra achizitiei dvs.!
Primiti toti banii inapoi!

Garantie 100%

Aveti la dispozitie o perioada de 30 de zile in care puteti solicita oricand restituirea sumei achitate.

In cazul in care ati achizitionat un produs fizic, va rugam sa il expediati pe adresa Rentrop & Straton, Bd. Basarabia nr. 256, Incinta Faur, sector 3, Bucuresti. Avem doar rugamintea sa suportati taxa de transport. In cazul unui serviciu sau produs online, e suficient sa ne comunicati intentia dvs. de a apela la garantie, prin e-mail (rs@rs.ro) sau telefonic (021-209.45.45). Banii va vor fi restituiti cu promptitudine fie direct in cont, fie prin mandat postal.


Formular de comanda

Cantitate:
Cantitate:
Cantitate:
Cantitate:
Cantitate:

Cos cumparaturi

Momentan, nu aveti produse adaugate in cos!
Finalizeaza comanda

Detalii livrare

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale.

termenii si conditiile site-ului!

Vezi detalii cos
Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.